Saltar al contingut

SATA | Solucions tècniques de l'aigua

Serveis de tractament d'aigua

Descobreix com millorem la qualitat i el sabor de la teva aigua amb els nostres serveis especialitzats.

OSMOSIS

Osmosi

L'osmosi és un procés que garanteix la puresa de l'aigua en eliminar impureses, minerals i contaminants. El nostre servei d'osmosi assegura que cada gota d'aigua que consumeixis a casa teva sigui de la més alta qualitat, contribuint a la teva salut i benestar.

IONIZACION

Ionitzadors

Els ionitzadors ajusten l'equilibri àcid-base de l'aigua i proporcionen beneficis per a la salut en generar aigua alcalina. Amb el nostre servei d'ionització, transformem la teva aigua perquè s'adapti a les necessitats específiques, promovent un estil de vida més saludable.

AGUA HIDROGENADA (4)

Aigua Hidrogenada

L'aigua hidrogenada és coneguda per les propietats antioxidants i els beneficis per a la salut cel·lular. El nostre servei d'aigua hidrogenada assegura que cada glop d'aigua que consumiu no només sigui refrescant, sinó també beneficiós per al vostre benestar general.

3

Descalcificadors

Els descalcificadors eliminen els minerals que causen la formació de calç a l'aigua, protegint les canonades, els electrodomèstics i les aixetes. Amb el nostre servei de descalcificació, perllonguem la vida útil dels vostres equips i assegurem un subministrament d'aigua eficient i lliure d'impureses.

OZONO

Ozó

L'ozó és un potent desinfectant que elimina bacteris i microorganismes de l'aigua. El nostre servei d´ozonització garanteix la puresa de l´aigua que consumeixes, reduint el risc de malalties i assegurant un subministrament d´aigua segur i saludable.