Saltar al contingut

SATA | Solucions tècniques de l'aigua

Especialistes en manteniment de sistemes d'osmosi i tractament d'aigua

Amb una àmplia experiència al sector, el nostre equip de professionals, altament qualificats, garanteix l'eficiència i durabilitat dels teus sistemes d'osmosi, descalcificadors i més.

Especialistes en manteniment de sistemes d'osmosi i tractament d'aigua

Amb una àmplia experiència al sector, el nostre equip de professionals, altament qualificats, garanteix l'eficiència i durabilitat dels teus sistemes d'osmosi, descalcificadors i més.

Manteniment Preventiu

Protegeix les teves canonades, aixetes i electrodomèstics fent un manteniment periòdic. Evita que la calç i les impureses afectin el rendiment dels teus sistemes de tractament d'aigua.

Efectivitat Garantida

Problemes amb la teva osmosi o descalcificador? Truca'ns. Garantim un 100% de satisfacció i efectivitat en la resolució de qualsevol inconvenient.

Llar Saludable

Confia en els millors professionals per al tractament i el manteniment d'osmosis i descalcificadors. Assegurem un ambient net i saludable a casa teva.

AGUA HIDROGENADA
vidrio-transparente-salpicaduras-agua_23-2148795913

SATA, Servei d'Assistència Tècnica de l'Aigua

Som una empresa especialitzada en el manteniment i la reparació d'equips de tractaments d'aigua. Amb una àmplia experiència al sector, el nostre equip de professionals, altament qualificats, garanteix l'eficiència i durabilitat dels teus sistemes d'osmosi, descalcificadors i més. Descobreix com podem cuidar la qualitat de la teva aigua i assegurar una llar net i sa.

Garantim

Manteniment i reparació: la teva seguretat, la nostra prioritat

A SATA ens esforcem per ser la teva empresa de manteniment d'aigua de confiança. Treballem amb recanvis originals, oferint-te la màxima qualitat del mercat amb garanties per a un perfecte funcionament. 

Garantim
Truca'ns al 935 156 211 o sol·licita una trucada gratuïta!

Serveis especialitzats en tractament d'aigua

Descobreix com millorem la qualitat i el sabor de la teva aigua amb els nostres serveis especialitzats.

OSMOSIS

Osmosi

L'osmosi és un procés que garanteix la puresa de l'aigua en eliminar impureses, minerals i contaminants. El nostre servei d'osmosi assegura que cada gota d'aigua que consumeixis a casa teva sigui de la més alta qualitat, contribuint a la teva salut i benestar.

IONIZACION

Ionitzadors

Els ionitzadors ajusten l'equilibri àcid-base de l'aigua i proporcionen beneficis per a la salut en generar aigua alcalina. Amb el nostre servei d'ionització, transformem la teva aigua perquè s'adapti a les necessitats específiques, promovent un estil de vida més saludable.

AGUA HIDROGENADA (4)

Aigua Hidrogenada

L'aigua hidrogenada és coneguda per les propietats antioxidants i els beneficis per a la salut cel·lular. El nostre servei d'aigua hidrogenada assegura que cada glop d'aigua que consumiu no només sigui refrescant, sinó també beneficiós per al vostre benestar general.

3

Descalcificadors

Els descalcificadors eliminen els minerals que causen la formació de calç a l'aigua, protegint les canonades, els electrodomèstics i les aixetes. Amb el nostre servei de descalcificació, perllonguem la vida útil dels vostres equips i assegurem un subministrament d'aigua eficient i lliure d'impureses.

OZONO

Ozó

L'ozó és un potent desinfectant que elimina bacteris i microorganismes de l'aigua. El nostre servei d´ozonització garanteix la puresa de l´aigua que consumeixes, reduint el risc de malalties i assegurant un subministrament d´aigua segur i saludable.

Manteniment d'Òsmosi Inversa: Cuida la teva Inversió

El manteniment d'un equip d'osmosi inversa és clau per garantir aigua pura i segura a casa teva. El nostre servei especialitzat fa la substitució periòdica de filtres i membranes, assegurant un rendiment òptim i prevenint riscos per a la teva salut. 

Manteniment cada 12 mesos per a la teva tranquil·litat i benestar!
01

Senzill i econòmic manteniment

Prevenció de contagis per bacteris

02

Realitzat per tècnics especialitzats

03

Atenció Ràpida i Efectiva

Des del nostre centre de gestió, atenem les teves trucades i planifiquem intervencions per complir les teves necessitats en el menor temps possible. Dubtes sobre el manteniment dels teus equips? Contacta'ns!

Dubtes?

Som aquí per resoldre qualsevol inquietud. Contacta amb nosaltres o sol·licita informació detallada sobre els nostres serveis i com podem millorar la qualitat de l'aigua a casa teva. La teva satisfacció és la nostra prioritat.